<body>


Tuesday, May 13, 2008

Instructions: Tag some people in your list. List them out at the end of this post. Notify them in their chatbox or tagboard that he/she has been tagged. Whoever does the tag will have blessings from them all. o.O

QUIZANAIRE/QUSTIONAIRE

1)At what age do you wish to get married?
Ans: ii don't know. ii shal have to think about it.

2) What do you want most now?
Ans: ii want my SLEEP!

3) Who is/are the persons you trust now?
Ans: ii trust my best friends and MYSELF.

4) Do you think you have enough confidence?
Ans: That would depend. Answers would vary.

5) If you had a dream that would come true, what would it be?
Ans: ii did most probably not say it out. xD Its PRIVATE.

6) Are you satisfied with yourself?
Ans: What the. Of COURSE iim satisfied with myself.

7) What are you most afraid to lose now?
Ans: My friends and my handphone and wallet. DUHH-

8) Do you believe in eternity love?
Ans: This arhhs, it depends bahhs. ii don't know.

9)Have you broken someone's heart that he/she tried to commit suicide.
Ans: ii THINK ii broke someone's heart before. But not so serious bahhs. o.O Just kidding.

10)What would you do for your other half?
Ans: ii would most probably do whatever is needed to bahhs. Give moral support?

11) What are the requirements that you wish for the other half?
Ans: That? ii only wish for him to love me more than ii love him.

12)What feelings do you hate most?
Ans: Loneliness, sadness, dejection, rejection and ii don't know.

13)Do you cherish every single friendship of yours?
Ans: Of COURSE! Friends are DAMN important alright?

14)Do you believe in god?
Ans: Is this question even RELEVANT?

15)What do you think is the most important thing in your life?
Ans: Ehhs, my phone, friends, money, and ii don't know. My life?

16)Who do you hope to be there for you always?
Ans: Me, myself and ii. Maybe and maybe my friends? Nicole, Jane etc etc?

17)What do you regret most in your life??
Ans: This one, HAHAH! Not concentrating during lessons, ii keep sleeping, then because of this, ii don't understand a single shit the teachers teach in class and then ii fail my exams. My Chemistry is a VERY good example yahh?

18)What kind of friend do you hope to be in your friends' eye?
Ans: A reliable friend, a very good friend and definitely not a betrayer.

19)What are you doing currently?
Ans: Blogging, listening to the radio, MSN-ing Nicole, thinking about STUFFS.

20)What do you like doing the most?
Ans: Talking on the phone. DUHH-

People chosen to DO this quiz:
  1. Regina
  2. Rebecca
  3. Irene
  4. Marcus
  5. Nadiah

Imprints of ♥ 1:09 AM.

AllAboutMe.

Sharlene Tang
1992baby
Single (unavailable)
Shatec kid
Aspiring chef
Jubeat player
Violent
Bitchy
Understanding
Egoistic
Crazy
Fun
Loud
Vulgar
Jpop
Cpop
Pink
Hello Kitty
Love

i won't stand by and allow people to hurt my friends. i won't stay still and let people drive hate at my friends. i don't care if you like me or not, but remember this. Piss me off, and your life will be a living hell.

FriendsOrFoe.
Bryan ♥
Charlotte ♥
Chrisminie ♥
Dennis ♥
Dewi ♥
Dora ♥
Irene Daughter ♥
Jane ♥
Nicole Tang ♥
Nicole Woman Xanga ♥
ShaunSeak ♥
SiJia ♥
SMILES ♥
Tumblr ♥

Archives
September 2006 October 2006 November 2006 February 2007 March 2007 April 2007 May 2007 June 2007 July 2007 September 2007 October 2007 November 2007 January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 January 2011 November 2011 December 2011
Credits
designed by lil.queens
photos: bexidaisy on DA
host: imageshack & imeem
inspiration & lyrics: TLG
title script source unknown.